Carbon 3

DIY - Do it Yourself

Zinzino – Gør sundhed nemt for alle.

Zinzino er testbaseret sundhed, for alle.

Har du nogensinde overvejet, om de kosttilskud du tager, egentligt virker?
Det er stadig, sådan i dag, at de fleste kosttilskud, ikke opgiver en anbefalet daglig dosis. Måske fordi de ikke ved det, eller fordi de ikke kan bevise det.
Zinzino tilbyder en sundhedstest, der udføres af tredjepart og derfor giver dig, det sande billede af hvordan din personlige sundhed ser ud, på celle niveau.
Det er samme test laboratorium, der udfører test for blandt andet Anti Doping Danmark, ved hjælp af Gaschromatograf massespektrometri.

Testen i sig selv, er en så kaldt tørblods prøve, du udfører i dit eget hjem, for derefter at sende den, i den medfølgende biologis lukkede kuvert, til Test Laboratoriet i Norge.
Testresultatet får du så online, indenfor 20 dage (det afhænger PostNord).

Sundheds Produkterne.

Produkterne, der over en bred kam, kan kaldes kosttilskud, er udviklet af Zinzino.
De kan hjælpe din krop helt ned på celle niveau, styrke dit immunforsvar og sørge for, at de gode bakterier, i dit microbiom, får den næring de har behov for.
Zinzino har udført, mere end 250.000 test, og er derfor den største udbyder, af personlig sundhedstest i verden. Deres statistik viser et tydeligt, og desværre entydigt svar, på vores sundhedtilstand. 95% af befolkningen, er i en kropslig ubalance, helt ned på celleplan. Det betyder, at din krop for det første, kæmper med udfordringer, den ikke burde bekymre sig om. For det andet så mangler den, de basale byggesten, til at rette op på den ubalance.

zinzino sundhed1

100% naturlige ingredienser.

Zinzino fremstiller deres produkter, af 100% naturlige ingredienser og benytter sig ikke af dyretest. Til gengæld har Zinzino fokus på bæredygtighed. Deres seneste Balance Olie, er derfor også produceret af marine alger, frem for fisk. Det betyder et væsentligt mindre globalt fodaftryk, men også en anelse højere pris. Brugen af Marine Alger i kosten er ikke ny, men tidligere har det betydet, at du skulle spise tang.
I dag bruges alger i mange produkter, man arbejder globalt på at fremstille alt fra brændstof til tekstil. Det høre selvfølgelig fremtiden til, men alger som kost, er et godkendt alternativ i mange varer allerede, omega 3 er blot en af dem.

Zinzino produkter kan købes via forhandler netværk.

Endnu af det gode ting ved Zinzino, er at du kun kan købe deres produkter, gennem personlige forhandlere. Det sparer dig, for fordyrende mellemled og giver dig muligheden, for at få en god og personlig introduktion, inden du køber.

I dag købes alt fra plastik opbevaring (Tupperware) til biler (endnu kun i Japan), via forhandler netværk. Det skyldes blandt andet, bedre personlig service, bedre priser og du handler med folk, der har personlig erfaring med produktet, i stedet for en sælger der anbefaler dig det, der giver dem den højeste provision.
Kender du ikke en Zinzino forhandler, kan du henvende dig direkte til firmaet hvorefter de vil sørge for, at finde en i nærheden af dig.

 

Du kan læse mere om virksomheden Zinzino, i denne artikel: Fordele ved indtagelse af Omega 3

Updated: maj 24, 2018 — 1:04 pm
Carbon 3 © 2016 Frontier Theme