Carbon 3

DIY - Do it Yourself

Fitnessbolde til hjemmebrug er et kæmpe hit.

Fitnessbolde, pilatesbolde eller siddebolde har nu fundet vej ind i mange danske hjem.

Vi bliver mere og mere opmærksomme på vores egen sundhed og velvære, derfor er det også blevet moderne at være ergonomisk korrekt.
Vi har fået hæve sænkeborde, multijusterbare kontorstole, app’s der minder os om at vi skal bevæge os og drikke vand.
Vi motionerer, mediterer, går op i mindfullness i nuet og tager på retreats og helserejser, udfører udrensningskurer og drikker vand gennem næsen.
Derfor har det næste fornuftige træk været, at gå mere op i funktionalitet end udseende.

Hvis du ikke allerede har en Fitnessbold derhjemme, har du sikkert overvejet det, men hvilken skal man have, betyder kvalitet noget eller kan man bare købe den billigste model man kan finde?
Det er bedre med en billig siddebold end slet ingen bold, men med det sagt, så kan det være en god ide at læse videre.
Bolde får du i forskelliges tørrelser og det vigtigste parameter, når du skal købe en fitnessbold er at du få en i en størrelse der passer til din højde.
På siddebold.dk kan du se et smart skema der viser hvilken boldstørrelse der er den rigtige for dig.

En god bold holder i ca. 3 år, mens en billig bold reel set ikke kan holde en korrekt form, så snart du sætter dig på den, for første gang. Der er desværre ikke det store at spare ved at tage en billig fitnessbold i forhold til en bold i god kvalitet. De billigste fitnessbolde koster omkring 50,- kr mens en god kvalitet starter ved 100,- kr og opefter, igen så er det altid efter størrelse.

Dit nytårsfortsæt var måske at gøre noget godt for dig selv i det nye år, og at skifte kontorstolen ud med en bold er en virkelig god start og vil også tælle som core træning, hvilket er årsagen til at de i starten blev kaldt pilatesbolde.

imgres

Carbon 3 © 2016 Frontier Theme