Carbon 3

DIY - Do it Yourself

iPhone 6s rykker fra de andre

I vores travle hverdag bruger vi vores mobiler telefoner hele tiden. Vi benytter dem både, når vi sidder derhjemme i stuen, og når vi er på farten. Derfor får Apple og iPhone mere magt over os i vores hverdag, og vi forlanger mere af mobilerne i forhold det tekniske og deres egenskaber. Vi vil have det nyeste teknologi kombineret med det smarte design og en god brugervenlighed.

Det nyeste skud på stammen fra Apple, iPhone 6s, indeholder en hel masse kvaliteter, som gør, at den kan løbe fra de tidligere modeller. Ved denne iPhone benytter Apple sig af nye materialer, som er med til at gøre denne mobil til en stabil og stærk model, der kan holde til mere end de fleste. Den kan næsten ikke bøjes, og det er en vigtig faktor i vores stressede hverdag at have en iPhone, der er praktisk og holdbar. Vi kan nemt komme til at tabe den eller komme ud for en anden uheldig situation. Her giver iPhone 6s mere modtagelighed, når det kommer til ridser og slag.

Apple byder blandt andet på et helt nyt kamera og en ny skærmteknologi, som gør det endnu bedre for brugeren at navigere rundt på mobilen. Samtidig er det vigtigt, at når vi benytter mobilen meget i vores hverdag, at skærmen og herved lyset er godt for øjnene at kigge på. Her vil denne iPhone give dig den mest behagelige og blide oplevelse at hvile øjnene på. Når du bruger mobilen til arbejdsrelateret og private forhold, kan du roligt lade øjnene hvile på denne iPhone med den tanke om, at du får den mest optimale behandling.

iPhone 6s kan mærke dine tryk

Ved hjælp af teknologien har tidligere iPhones kunne registrere, når du trykker eller swiper med fingeren hen over skærmen. Nu er der kommet en hel tredje mulighed for at navigere rundt. iPhone 6s kan registrere måden, du trykker på, og derved åbner der sig en hel ny verden af navigationsmuligheder, som gør det nemmere og sjovere at benytte telefonen. Ved hjælp af 3D Touch får brugeren nye interaktive muligheder, som gør at mobilen, kan registrere hvor hårdt du trykker. Denne nye teknologi giver apps mere dybde og tilføjer på den måde flere funktioner. Et let tryk opfatter mobilen som et almindeligt tryk. Men når du trykker hårdt på en app, kan du åbne flere funktioner direkte fra din hjemmeskærm. Dette gør, at det er meget hurtigere finde den specifikke funktion på mobilen, som du leder efter. Der er nu smutveje til den bestemte app’s funktioner. Det kan være at åbne frontkameraet eller at finde navigation hjem. Det kan være et hårdt tryk på ”Ur”, hvor der nu vil åbne sig 3 muligheder for forskellige handlinger.  Det er for eksempel ”opret alarm” eller ”start tidstagning”. Der opstår nu mange flere mulige funktioner, som ændrer måden, vi benytter iPhones på. Det er effektivt for den bestemte bruger og gør det mere overskueligt for os at navigere rundt på mobilen.

Køb af iPhone 6s

Så hvis du vil have en iPhone, der kan mærke dig og dine tryk, og på den måde har en helt ny navigationsform, er iPhone 6s din rette fremtidig følgesvend. Den rykker fra de andre med det nye 3D Touch, som giver apps mere dybde. Der er IPhone 6s 16 GB, 64 GB og 128 GB. Hvis man køber 16 GB, vil man nok skulle forberede sig på at bruge tid på finde nok plads til yndlings apps og alle feriebillederne. iPhone 6s pris afhænger selvfølgelig af, hvor mange GB mobilen indeholder. Det svinger fra omkring 4000 kr. til cirka 6000 kr. alt efter pladsen.

Updated: maj 19, 2016 — 11:03 pm
Carbon 3 © 2016 Frontier Theme